in

Esteban Ocon voelt zich niet schuldig en verbaast zich over gedrag Max

Esteban Ocon stond na de GP van Brazilië, waarin hij Max Verstappen van de baan beukte in een poging een rondje achterstand ongedaan te maken, de internationale pers te woord. Zou de Fransman zich schuldig voelen: Nee!

The rules say you can un-lap yourself if you are faster“, zei Ocon tegenover de camera van Sky Sports. Dat je daarbij de leider niet mag hinderen, laat staan van de baan beuken, laat Esteban voor het gemak maar even weg. Een ongekend dom interview, Ocon kreeg niet voor niets een 10 seconden stop-and-go penalty en als hij een vent was geweest had hij zijn fout toegegeven. Misschien wilde hij revanche voor 2014, toen Verstappen de Fransman van de baan tikte in Formule 3.

Direct na de race zei Verstappen al dat hij Ocon niet moest tegenkomen op het paddock, maar toen de Nederlander de Force India-coureur op de weegbrug zag staan zocht hij de Fransman toch even op. Beetje duwen en trekken, maar niets ernstig.

Video: Esteban Ocon voelt zich niet schuldig

Max Zoekt Ocon op

Esteban Ocon voelt zich niet schuldig en verbaast zich over gedrag Max

Wat vond je van deze video?

3 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Mercedes-junior Esteban rost de leider uit de wedstrijd… Hamilton werd alweer kampioen in Mexico zonder dat hij won (door RB-Verstappen) en nu ook Constructeurskampioen zonder dat hij won (door RB-Verstappen). Ik denk dat Ocon en FI er niet slecht afkomen. Zeker gezien de theatershow van Hamilton inclusief nog een sneer naar Verstappen, dat de “oorlog” voor volgend jaar verklaard is. Sweet dreams Ocon.
    Ps. zal wel weer 15 jaar duren voor dit uit komt… (dat is ook F1).

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.