in

F1 Battle – Alonso vs Schumacher Hongarije 2006

Dit weekend staat de Grand Prix van Hongarije voor de deur, het wordt de 30e race op de Hungaroring en dus zijn er genoeg mooie momenten waarop we kunnen terugblikken.

Deze F1 Battle werd geüpload door het officiële Formule 1-kanaal, een duel tussen Fernando Alonso in de Renault en Michael Schumacher in de Ferrari. Alonso en Schumacher vochten allebei hun weg naar voren na een slechte kwalificatie, Schumi ging in de eerste bocht van de 11e plaats naar de 6e plaats en Alonso kwam van een 15e plaats naar voren stormen. Na een rondelang gevecht tussen de twee titelkandidaten ging de Renault-coureur op sublieme wijze buitenom in bocht 5.

Alonso zou uiteindelijk zelfs de leiding overnemen van Button, maar na een pitstop voor slicks liet een wielmoer los waardoor de Spanjaard de controle verloor en crashte. Jenson Button won hierdoor zijn eerste Grand Prix, Schumacher viel 3 ronden voor het einde uit met een ophangingsprobleem.

Video: Alonso vs Schumacher Hongarije 2006

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW 330Ci alternatief voor E46 M3?

Is de E46 BMW 330Ci een betaalbaar alternatief voor de M3?

McLaren 570S vs Audi R8 V10 Plus vs Porsche 911 Turbo S

McLaren 570S vs Audi R8 V10 Plus vs Porsche 911 Turbo S