in

F1 Battle – Hamilton vs Rosberg Bahrain 2014

We kunnen gerust stellen dat we een legendarisch gevecht hebben gezien tussen Lewis Hamilton en Nico Rosberg. Zelden hebben we een gevecht gezien om de leiding in de race die ronden na ronden aanhield, en dan ook nog eens tussen twee teamgenoten! Dat laatste feit is nogal bijzonder omdat in dit soort situaties, met twee auto’s aan de leiding van de race, er meestal teamorders uitgevaardigd worden om beide auto’s aan de finish te krijgen.

Het Mercedes AMG F1 team liet haar coureurs racen en vechten om iedere millimeter asfalt, zoals het hoort en zoals de fans willen zien. Meedogenloos, hard en gewaagd. De fans vonden het geweldig en de Formule 1 heeft laten zien dat racen om de overwinning nog echt bestaat.

Natuurlijk had Nico Rosberg geluk dat er een safety car kwam, met 9.8 seconden achterstand was hij zonder SC nooit meer in de buurt gekomen van zijn teamgenoot. Maar het lot, en Pastor Maldonado, bepaalde anders en achteraf zijn we daar alleen maar blij mee. Herbeleef dit prachtige gevecht tussen Hamilton en Rosberg in onze nieuwste F1 Battle video.

Video: Hamilton vs Rosberg Bahrain 2014

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Porsche 911 Targa 4S Review van Tiff Needell

Porsche 911 Targa 4S Review van Tiff Needell

Turbo Trabant vs Nissan GT-R

Turbo Trabant vs Nissan GT-R