in

F1-coureurs compleet uitgeput door hitte in Qatar

De Grand Prix van Qatar was een ware uitputtingsslag voor de coureurs. Na afloop van de race hadden meerdere coureurs moeite om uit hun bolide te klimmen en een enkeling werd zelfs onwel. De hitte, hoge luchtvochtigheid en de vele bochten op het Lusail Circuit eisten hun tol en sommige coureurs waren volledig uitgeput.

Tijdens de race moest Williams-coureur Logan Sargeant al de pitbox opzoeken omdat hij zich niet goed voelde en de auto niet op de baan wist te houden. Later bleek het te gaan om uitdroging bij Sargeant. Ook Esteban Ocon had het erg zwaar en vertelde na de race dat hij meedere keren had overgegeven in zijn helm. Toch wist de Fransman de Grand Prix uit te rijden en een zevende plaats binnen te slepen.

In onderstaande video zien we Lance Stroll, Alex Albon, Kevin Magnussen en Esteban Ocon compleet gesloopt uit hun auto stappen.

Video: F1-coureurs compleet uitgeput door hitte in Qatar

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Misha stuurt 960 pk Audi RS6 V10 over de Nordschleife

Misha stuurt 960 pk Audi RS6 V10 over de Nordschleife

Sky Sports analyseert crash tussen Hamilton en Russell

Sky Sports analyseert crash tussen Hamilton en Russell