in

Fast and Furious Toyota Supra Mk5

Dat de nieuwe Supra Mk5 een populaire auto is om te customizen zagen we al op de SEMA Show van 2019, waar tientallen exemplaren tentoongesteld stonden. Eén van die exemplaren behoorde toe aan YouTuber TJ Hunt, die zijn Supra Mk5 had laten uitrusten met een StreetFighter widebody kit en AccuAir luchtvering.

Het aerodynamisch pakket maakt de 2020 Supra aan de voorzijde 45 mm breder en 60 mm breder aan de achterkant van de sportwagen. De achtervleugel, die op een standaard Supra ontbreekt, is eveneens afkomstig van StreetFighter. Naast de cosmetische aanpassingen heeft TJ Hunt’s Supra ook een grotere downpipe en een Magnaflow-uitlaatsysteem gekregen. Hierdoor is het vermogen van de 3.0-liter twin turbo zescilinder met ongeveer 100 pk toegenomen, tot 430 pk.

Tijdens de onthulling op SEMA was de Toyota Supra van Hunt geheel zwart, maar in de afgelopen weken heeft de YouTuber zijn auto opnieuw laten wrappen, in de kleuren van de Toyota Supra Mk4 uit The Fast and The Furious, de beroemdste Supra op aarde.

De wrap is volgens TJ van tijdelijke aard, aangezien hij het iets te opvallend vindt. Wat vinden jullie van het eindresultaat?

Video: Fast and Furious Toyota Supra Mk5

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

All black 550 pk Mazda RX-7

All black 550 pk Mazda RX-7 FD3S

1967 Lamborghini Marzal Concept

1967 Lamborghini Marzal Concept