in

Ferrari 488 crasht bijna bij het verlaten van het Goodwood circuit

De verleiding is groot, er staan tegenwoordig een heleboel mensen met camera’s en smartphones bij auto-evenementen, dan wil je wel een beetje laten zien wat je auto kan. Dat moet de bestuurder van de Ferrari 488 ook gedacht hebben bij het verlaten van het Goodwood circuit.

Na een charity track day verlaat deze Ferrari 488 rustig de poorten van het Goodwood circuit, waar enkele liefhebbers van de sportwagen hem opwachten. De bestuurder wil de spotters trakteren op een mooie show en besluit het gaspedaal diep in te trappen bij het wegrijden.

Maar als je een sprintje wil trekken bij het wegrijden dan moet je wel de controle weten te houden. En dat is wat deze Ferrari-bestuurder nog niet helemaal onder de knie heeft want de achterkant begint flink te kwispelen. Mede door het alert reageren van de tegenligger wordt een frontale botsing voorkomen.

Video: Ferrari 488 crasht bijna

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Toro Rosso presenteert de Fantastic STR12

Audi TTRS Real time mapping

Audi TT RS road mapping bij 275+ km/h