in

Ferrari 488, McLaren 675LT, Corvette Z06 en Huracan gaan Head-2-Head

Nooit eerder waren er zoveel fenomenale supercars op de markt als nu lijkt het. Of het nu de Italiaanse Ferrari 488 GTB en Lamborghini Huracan zijn, of de Britse McLaren 675LT of America’s krankzinnig Corvette Z06, het is haast niet mogelijk om uit dit rijtje een verkeerde keuze te maken. En dan is Porsche nog niet eens meegenomen in deze test.

Om uit te vinden welke van deze supercars het snelste op een circuit heeft YouTuber Alejandro Salomon onlangs al deze supercars verzameld op Willow Springs, met professioneel autocoureur Tristain Vautier. De winnaar is niet zo verrassend, maar de volgorde daarachter is anders dan wij verwachten hadden.

Afgezien van de prestaties op het circuit, welke supercar zou jij willen hebben?

Video: Ferrari 488, McLaren 675LT, Corvette Z06 en Huracan

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter
  1. Dat de Huracan zo snel is op Big Willow was 2 jaar geleden al te zien in een aflevering van Motor Trend Ignition: https://youtu.be/FL6pJEwjGWw
    Het rondje van Randy Pobst is overgens bijna anderhalve seconde sneller dan die van Tristain Vautier, en dat waarschijnlijk op ‘gewone’ Corsa’s i.p.v. de hier gemonteerde Trofeo’s.

Reageer op deze video

DriveTribe test de snelste en sterkste Bentley ooit

DriveTribe test de snelste en sterkste Bentley ooit

Cars-&-Coffee-Italië-is-niks-anders-dan-supercars-en-burnouts

Cars & Coffee Italië is niks anders dan supercars en burnouts