in

Ferrari 488 Pista vs McLaren 720S

De Ferrari 488 Pista en McLaren 720S zijn twee van de snelste supercars van dit moment. Beide hebben een in het midden geplaatste twin turbo V8-motor die een absurde hoeveelheid vermogen levert, 720 pk en 770 Nm koppel!

Hoewel ze qua vermogen gelijkwaardig zijn is de Ferrari 488 Pista iets meer circuit-georiënteerd dan de McLaren 720S. In deze rijtest draait het echter om dagelijks gebruik. Hoe presteren ze op de openbare weg als er bakken met regen valt, er snelheidsbeperkingen zijn en ander verkeer? Zijn ze dan nog steeds plezierig om mee te rijden?

AutoCar’s Matt Prior en Mauro Calo, de man die ingehuurd wordt voor films en tv-programma’s om de actie er goed uit te laten zien, testen deze twee briljante supercars op de prachtige ‘Ponty Triangle’ in Wales. Welke is het beste? Je ziet het in de rijtest hieronder!

Video: Ferrari 488 Pista vs McLaren 720S

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari 458 Challenge

Mazda-bestuurder rijdt deur van Ferrari 458 Challenge

Alpina B5 Touring kanlt naar 303 kmh op Autobahn

Alpina B5 Touring knalt naar 303 km/h op Autobahn