in

Ferrari Daytona SP3 wordt goed gebruikt

De Ferrari Daytona SP3 heeft een prijskaartje van 3 miljoen euro en er worden 599 exemplaren van gemaakt. Behoorlijk zeldzaam, behoorlijk prijzig en dus worden de meeste SP3’s weggestopt in geklimatiseerde garages om te wachten tot ze in waarde gestegen zijn. Maar niet dit exemplaar!

Deze Rosso Libano geverfde Daytona SP3 werd gefilmd op het Heveningham Hall Concours, een jaarlijkse autobijeenkomst in het Verenigd Koninkrijk op het landgoed van miljardair Jon Hunt. Diens zoon, Harry, is ook wel bekend onder de naam Tax The Rich op YouTube en haalt wel vaker gekke stunts uit met zeer kostbare auto’s.

Hoewel niet bevestigd, weten we zeker dat Harry Hunt achter het stuur zat van deze Daytona SP3. Beelden ervan werden namelijk ook gedeeld op het Instagram-account van Tax The Rich, waarin we de 840 pk sterke Ferrari Daytona SP3 dezelfde capriolen zien uithalen als in onderstaande video.

Video: Ferrari Daytona SP3 wordt goed gebruikt

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Mazda RX-7 is te luid voor de Nürburgring

Mazda RX-7 is te luid voor de Nürburgring

Roze Lamborghini Diablo VT

Roze Lamborghini Diablo VT is zeldzaam