in

Ferrari F8 Tributo vs Lamborghini Huracan EVO

In de nieuwste video van DragTimes staat de Ferrari F8 Tributo naast de Lamborghini Huracán Evo voor races op de dragstrip van Palm Beach International Raceway.

Hoewel beide Italiaans, verschillen de supercars nogal qua techniek. De Ferrari wordt aangedreven door een 3,9-liter V8-motor met twee turbo’s die 720 pk produceert. Dat is nogal wat meer dan de atmosferische 5,2-liter V10 die 640 pk levert in de Lamborghini. Het steigerend paard stuurt zijn vermogen echter naar de achterwielen, terwijl de stier alle vier de wielen aandrijft. Wat ze wel overeen hebben, is dat ze beide zijn uitgerust met een zeventraps automatische versnellingsbak met dubbele koppeling.

De F8 Tributo en Huracán Evo gaan drie keer de strijd met elkaar aan op de kwart mijl. We gaan de uitslag niet verklappen, maar we vermelden alvast dat beide 10 second supercars zijn op deze plakkerige, geprepareerde baan.

Video: Ferrari F8 Tributo vs Lamborghini Huracan EVO

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Klokje Rond - Mazda 6 2.0 CiTD met 476.022 km

Klokje Rond – Mazda 6 2.0 CiTD met 476.022 km

Op de Rollenbank - Dodge Charger Hellcat

Op de Rollenbank – Dodge Charger Hellcat