in

Doug DeMuro neemt een Ferrari F8 Tributo onder de loep

Doug DeMuro heeft een Ferrari F8 Tributo geleend van een kijker om alle bijzonderheden en eigenaardigheden van deze nieuwe supercar aan het licht te brengen.

De afgelopen 45 jaar zijn de V8-aangedreven middenmotor Ferrari’s de core business geweest van de Italiaanse fabrikant. De F8 Tributo is het meest recente model uit Maranello en vervangt de 488, die in februari 2015 werd geïntroduceerd. De nieuwe supercar beschikt over net zoveel vermogen als het topmodel van de vorige generatie, de 488 Pista. Dit heeft de F8 Tributo te danken aan het feit dat hij dezelfde 3.9-liter twin turbo V8-motor heeft, en dus 720 pk en 770 Nm koppel.

Hoewel de Ferrari F8 Tributo sterk op zijn voorganger lijkt, zijn er wel degelijk opvallende wijzigingen te zien aan de voor- en achterzijde. Een van de eigenaardigheden die Doug DeMuro onder de aandacht brengt, is het feit dat Ferrari de deurhendels en sleutelgaten niet verborgen heeft. Iets wat veel andere fabrikanten wel doen en nu Doug het zegt, is het inderdaad opvallend.

Het interieur wordt ook uitgebreid besproken door DeMuro en tot slot maakt de boomlange Amerikaan nog even een testrit met de Ferrari F8 Tributo.

Video: Doug DeMuro neemt een F8 Tributo onder de loep

Doug DeMuro neemt een Ferrari F8 Tributo onder de loep

Wat vond je van deze video?

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.