in

Ferrari knalt op Lamborghini tijdens Driving Experience

Jullie kennen ze vast wel, van die ‘Driving Experiences’ waarbij je voor 100 euro een half uurtje achter het stuur mag kruipen van een supercar. Op zich helemaal niets mis mee en best een leuke ervaring als je op het circuit of de openbare weg mag rijden met bijvoorbeeld een Ferrari. Een goede instructeur ernaast is echter wel van groot belang want als je op de linkjes hierboven klikt zul je zien dat enthousiaste bestuurders onbedoeld nogal eens in de fout gaan.

Het frappante aan deze video is dat hier juist de instructeur in de fout gaat. Op een groot, compleet verlaten parkeerterrein is een parcours uitgezet voor de deelnemers en de enige andere auto die er staat is de oranje Lamborghini Gallardo. Drie keer raden waar de instructeur tegenaan knalt met de Ferrari….

A professional driver was “warming up” when he crashed . My friend wanted a cool snapchat video when all the sudden he got a really good snapchat. He was mad about them crashing because he was going to drive those cars later in the day. The professional driver blames it on the rain….

Video: Ferrari knalt op Lamborghini

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Corvette ZR1 Nordschleife

De nieuwe Chevrolet Corvette ZR1 is te luid voor de Nordschleife

Review van een bijna standaard Nissan R34 Skyline GT-R

Review van een bijna standaard Nissan R34 Skyline GT-R