in

Ferrari: Race To Immortality Trailer

Op 3 november 2017 verschijnt “Ferrari: Race To Immortality”. De film richt zich op de jaren ’50, het eerste decennium van het Formule 1 wereldkampioenschap en ook het dodelijkste tijdperk. Hoewel het merk Ferrari uit zou groeien tot het belangrijkste team in de Formule 1 ging dit gepaard met het verlies van veel getalenteerde en jonge coureurs.

De film/documentaire is gebaseerd op Chris Nixon’s biografie, ‘Mon Ami Mate’. Het verhaal draait om de triomfen en tragedies van een turbulent tijdperk waarin coureurs als Mike Hawthorn, Peter Collins, Eugenio Castelotti, Wolfgang von Trips, Phil Hill en Luigi Musso voor Ferrari raceten.

Of “Ferrari: Race To Immortality” ook in de Nederlandse bioscopen verschijnt is nog niet bekend. Het is te hopen want na ‘Rush‘ wordt het wel weer eens tijd voor een goede film/docu over Formule 1.

Video: Ferrari: Race To Immortality Trailer

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Alfaholics-GTA-R-290

Chris Harris scheurt met de Alfaholics GTA-R 290

Ferrari-F12-TRS

Ferrari F12 TRS duikt op in Zwitserland