in

Ferrari SF90 met dakkoffer ontmoet nieuw Ferrari prototype

We zien niet iedere dag een dakkoffer op een supercar als de Ferrari SF90 Stradale, maar Shmee150 was op reis met zijn prachtige Blu Elettrico SF90 en had blijkbaar niet voldoende bagageruimte. De bijpassende dakkoffer bood de oplossing en daarmee toog Shmee naar Maranello.

In de thuisplaats van Ferrari werd Shmee150 gefilmd door spotter Varryx, en terwijl dat gebeurde kwam er een prototype langszij; de SF90VS. VS staat voor Versione Speciale, en vertegenwoordigt de meest extreme versie van de SF90. Net zoals Ferrari enige tijd geleden deed met de 812 Competizione.

We weten nog niet veel over de SF90VS, maar hij wordt ergens dit jaar verwacht en zal een s-duct hebben vergelijkbaar met de 488 Pista, een flinke achtervleugel en een grotere diffuser. Meer vermogen dan de 1.000 pk die SF90 had is in principe niet nodig, maar we kijken er niet raar van op als Ferrari deze versie een paar pk extra geeft.

Video: Ferrari SF90 met dakkoffer ontmoet nieuw Ferrari prototype

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Tesla Cybertruck

Nieuwe Tesla Cybertruck getoond met diverse updates

Ferrari 296 GTB en F12 Berlinetta maken metershoge sprong na straatrace

Ferrari 296 GTB en F12 Berlinetta maken metershoge sprong na straatrace