in

Ferrari SF90 Spider met carbon bodykit van RYFT

Naar eigen zeggen is autoshop RDBLA de eerste die een Ferrari SF90 Spider heeft voorzien van een carbon fiber bodykit, afkomstig van RYFT. Dat is niet helemaal waar, want Novitec heeft al langere tijd een carbon kit geinstalleerd op een SF90. Niet helemaal World’s First dus.

De carbon kit van RYFT omvat een nieuwe splitter, canards, front fenders, side skirts, diffuser en achterspoiler. De gehele carrosseire is vervolgens gewrapt in Satin Clear Black en de orginele emblemen zijn vervangen door carbon emblemen. De velgen zijn speciaal ontworpen door Veloce en RW Wheels.

Er is door RDBLA overigens ook nog even geshopt bij Novitec, want de verlagingsveren, het uitlaatsysteem en de ECU-remap zijn afkomstig van de Duitse tuner. Wat vinden jullie van onderstaande creatie? Mocht Knight Rider ooit terugkeren, is dit een prima K.I.T.T. vinden wij!

Video: Ferrari SF90 Spider met carbon bodykit

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

2003-Ferrari-F2003-GA-Mick-Schumacher

Mick Schumacher rijdt in de Ferrari F2003-GA

Marc Philipp Gemballa Marsien PROTOTYPE

Marc Philipp Gemballa Gespot