in

Ford GT40, GT70 en GT Review

Exact twee maanden geleden zette XCar de Ford GT40 naast zijn opvolger, de Ford GT, en de uiterst zeldzame Ford GT70 voor een drag race. De video duurde slechts 70 seconden en we waren enigszins teleurgesteld dat we niet meer te zien kregen van dit trio, gelukkig komt daar vandaag verandering in.

Direct na de drag race is XCar gaan werken aan een uitgebreide review over deze drie bijzondere machines en vandaag tonen zij het resultaat in een 20 minuten durende mini-docu. Om alle drie de Ford GT’s bij elkaar te krijgen is zeer speciaal, van de straatversie, Ford GT40 MK III, zijn er slechts 7 gemaakt en van de Ford GT70 zijn slechts zes exemplaren gemaakt.

We krijgen van alle modellen een uitgebreide geschiedenisles en natuurlijk worden de Ford GT’s aan de tand gevoeld op het circuit. Dit is de video waar we op hebben zitten wachten, bekijk hem snel.

Video: Ford GT40, GT70 en GT Review

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Hoe ver kan een Lamborghini Aventador vliegen?

Hoe ver kan een Lamborghini Aventador vliegen?

Nissan Patrol met R33 Skyline motor

Nissan Patrol met R33 Skyline motor klinkt fantastisch