in

Formule 1 1977 – Onboard bij Tyrrell P34 in Monaco

De Grand Prix van Monaco staat weer voor de deur, sinds 1955 staat deze race onafgebroken op de kalender van het Formule 1 kampioenschap. Het circuit is in al die tijd weinig veranderd, dat kan ook bijna niet anders want de straten van Monte Carlo zijn nauwelijks veranderd. Als er van één circuit een mooie onboard-compilatie gemaakt kan worden dan is het dus wel het stratencircuit van Monaco.

Een van de meest interessante onboard video’s is van de adembenemende Tyrrell P34 zeswieler, die in onderstaande video bestuurd wordt door Patrick Depailler tijdens de vrije training in 1977. Op de Tyrrell P34 werd een hele stellage gebouwd om de enorme camera te ondersteunen, de camera steekt hoog boven de auto uit en dankzij de open cockpit krijgen we prachtige beelden te zien van de handgeschakelde Tyrrell P34.

Dat Depailler een aardig potje kan sturen kon je al eerder zien in deze geweldige video waarin de Fransman een Tyrrel 008 over een drijfnat circuit stuurt. Zorg dat je beide video’s niet mist!

Video: Onboard bij Tyrrell P34 in Monaco

Formule 1 1977 – Onboard bij Tyrrell P34 in Monaco

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *