in

Formule 1 2016 – Brazilian Grand Prix Highlights

In Brazilië werd de kijker eindelijk weer eens op een regenrace getrakteerd, en wat voor een! Na twee rode vlag onderbrekingen en diverse safety car periodes, was het Lewis Hamilton die als eerste uit de storm in Sao Paulo kwam om de Formule 1 Grande Premio do Brasil te winnen.

Zijn Mercedes-teamgenoot Nico Rosberg werd tweede waardoor het titelgevecht pas beslist wordt in Abu Dhabi. Rosberg verdedigt daar een voorsprong van 12 punten op Hamilton en heeft, als Hamilton wint, aan een derde plek genoeg om voor de eerste keer wereldkampioen te worden. De ster van de race in Brazilië was echter Red Bull’s Max Verstappen, zijn prachtige comeback bracht hem van de 14e plek naar het podium.

In deze uitgebreide samenvatting zie je alle spectaculaire momenten van de Braziliaanse Grand Prix. Ideaal als je de race hebt moeten missen!

Video: Formule 1 2016Brazilian Grand Prix Highlights

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Jaguar XXKS klinkt geweldig

De nieuwe Jaguar XKSS klinkt geweldig

jay-leno-en-patrick-dempsey-750x420

Patrick Dempsey en Jay Leno in een Porsche 911 RS