in

Formule 1 2017 – Highlights Barcelona Testdag 1

De kop is eraf! Gisteren kwamen alle nieuwe bolides in actie tijdens de eerste testdag op het circuit van Barcelona-Catalunya en dat was een moment waar iedereen naar uitkeek.

Heat team van Mercedes dendert gewoon door, de nieuwe W08 was niet alleen het snelste tijdens de eerste testdag maar ook productiefste. Bottas en Hamilton gingen samen 158 keer het circuit rond, met een snelste tijd van 1:21.765. Ferrari was ook goed bezig met 126 rondjes voor Sebastian Vettel en een tweede tijd. Felipe Massa eindigde in de Williams als derde en was de laatste coureur die meer dan 100 keer rond het circuit ging.

De overige teams kwamen tot gemiddeld 50 rondjes, met uitzondering van Force India en McLaren. Sergio Perez verloor de hele middag door een probleem aan de uitlaat en Fernando Alonso kwam niet verder dan 29 rondjes door een olieprobleem, gerelateerd aan de Honda-krachtbron.

In deze korte reportage van Sky Sports zien we interviews met alle hoofdrolspelers en zie we de nieuwe bolides in actie.

Video: Highlights Barcelona Testdag 1

Sky Sports Interviews

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Audi TTRS Real time mapping

Audi TT RS road mapping bij 275+ km/h

NASCAR Daytona 500 Highlights 2017

De 2017 Daytona 500 was een crashfestijn