in

Formule 1 – Mugello Lap Record

Nooit eerder reed de Formule 1 een Grand Prix-weekend op het circuit van Mugello. Voor veel coureurs was het dus even wennen om een perfect rondje neer te zetten op het bloedsnelle circuit in Toscane. Maar op het moment suprême was het wederom Lewis Hamilton die het snelste rondje reed en een nieuw baanrecord vestigde op Mugello.

Hamilton noteerde een tijd van 1:15.144 minuten, met een gemiddelde snelheid van 251 km/h. Vooral de middelste sector was erg imponerend van de zesvoudig kampioen, Hamilton was daar het snelste van allemaal en het is haast niet voor te stellen hoeveel grip de Mercedes W11 heeft in die snelle bochten.

Vanaf Casanova tot en met Arrabbiata 2 is gewoon vol gas! We praten hier dan over 270+ km/h en ruim 5G op de nek, onvoorstelbaar! Hieronder kun je het nieuwe baanrecord aanschouwen vanuit Hamilton’s bolide, waanzinnig om te zien.

Video: Formule 1 – Mugello Lap Record

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Polestar 2 vs Tesla Model 3

Polestar 2 vs Tesla Model 3

Sky Sports analyseert de chaos bij de herstart

Sky Sports analyseert de chaos bij de herstart