in

Gatebil Official Aftermovie 2018

Gatebil is het Tomorrowland voor autoliefhebbers, een driedaags track day festival waar alles kan en alles mag. Gatebil organiseert ieder jaar een stuk vijf evenementen en het main event was begin juli op Rudskogen Motorpark in Noorwegen, hieronder zie je daar de officiële aftermovie van. Krijgen jullie ook zo’n ‘ik moet daar naartoe’ gevoel?

Iedereen met een auto en een rijbewijs kan tegen een vergoeding van ongeveer 80 euro rijden op het 3,2 km lange Rudskogen circuit. Op basis van een aantal voorwaarden word je ingedeeld in één van de volgende klassen: Straight line (gewoon circuit rijden zonder driften), Open Line (driften is toegestaan in bochten), of Drift Line (ga overal zo dwars mogelijk).

Mocht je geen rijbewijs of auto hebben is er voor bezoekers meer dan genoeg te doen op Gatebil. Naast het bekijken van de actie op het circuit is er ook een autoshow, een Monster Energy podium met optredens van artiesten en DJ’s en een camping met ongeveer 10.000 personen.

Gatebil stond al hoog op mijn automotive bucket list, maar na het zien van deze aftermovie helemaal. Nu daadwerkelijk nog een keer gaan, met circuitauto uiteraard.

Video: Gatebil Official Aftermovie 2018

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

24H Spa-Francorchamps 2018 Highlights

24H Spa-Francorchamps 2018 Highlights

Slammed Prius

Slammed Priussen verlaten een meeting