in

Geweldige ontknoping GT4-race op Road America

De IMSA Pilot Challenge GT4-race van afgelopen weekend werd verreden op een zeiknat Road America. Net als de bij Duitse Grand Prix van een paar weken geleden, zorgde de regen voor een fantastisch spektakel met een geweldige ontknoping.

De Schotse coureur Robin Liddell, ongetwijfeld wel wat ervaring met regen, reed op de vierde positie in de laatste ronde met slechts een paar bochten te gaan. Wat de coureur vervolgens met zijn Chevrolet Camaro GT4.R deed is ongelooflijk. Eerst gaat hij buitenom bij een McLaren 570S GT4 en een Mercedes-AMG GT4 waardoor hij van de vierde plek naar de twee plek opschuift. In één bocht!

De achterstand op de leidende McLaren lijkt te groot om nog voor de overwinning te gaan, totdat de regisseur naar de finish schakelt en we zien dat Robin Liddell op de bumper van de McLaren zit!

Video: Geweldige ontknoping GT4-race op Road America

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Fiat Tempra SW 1.9 TD met 519.977 km

Klokje Rond – Fiat Tempra SW 1.9 TD met 519.977 km

Audi-bestuurder ramt geparkeerde exoten

Audi-bestuurder ramt geparkeerde McLaren, Bentley en Porsches