in

Gloednieuwe $3 mln boot valt van trailer

Deze prachtige boot is de zogenaamde ‘start boot’ voor The Lake of the Ozarks Shootout. Aan dit evenement doen de snelste powerboats uit de Verenigde Staten mee, die met 320 km/h over het water scheren.

Op de startboot geeft het personeel aanwijzingen aan de powerboats, door met vlaggen aan te geven met welke snelheid ze de startlijn moeten benaderen voor de 3/4-mijl race. Deze 60 Cruisers Cantius Flybridge is 60 voet lang, 16 voet breed en 23 voet hoog. De boot heeft een prijskaartje van 3 miljoen dollar en kwam in twee delen naar de haven, waar de bovenste brug ter plekke werd gemonteerd.

Om een of andere reden moest de boot weer uit het water, dat gebeurde achterop een trailer en dat zag er niet heel erg stabiel uit. Wellicht dat daarom een van de touwschouwers zijn mobiel pakte en begon te filmen.

De vrachtwagenchauffeur nam vervolgens een bocht te krap waardoor de wielen aan de linkerkant van de trailer in het gras zakte, met alle gevolgen van dien.

Video: $3 mln boot valt van trailer

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Verkeersregelaars laten Bentley en BMW botsen

Verkeersregelaars laten Bentley en BMW botsen

Extreme Tuners McLaren

Extreme Tuners heeft een 1.400 pk McLaren 650S