in

GT3 RS moet volle bak in de ankers op Nordschleife

Deze bestuurder, Piet-Jan, kennen we nog van een andere video waarin hij met een gehuurde BMW M2 crashte. Geen schande, na 452 ronden op de Nordschleife kan er weleens iets mis gaan en Piet-Jan had de ballen om zijn onboard beelden te delen op YouTube. Daar gaven we hem toen ook een pluim voor!

Ditmaal gaat er gelukkig niets mis, maar Piet-Jan had wel weer “even een momentje“, zoals hij het zelf noemt. Met een Porsche 911 GT3 RS vloog hij tijdens een track day met dik 270 km/h over het rechte stuk van döttinger hohe. Aan de rechterkant van de baan rijdt een Caterham en die lijkt ruimte te maken voor de Porsche, maar gaat op het laatste moment toch terug naar de ideale lijn.

Piet-Jan moet op dat moment volle bak in de ankers met de 911 GT3 RS en in de slow motion beelden hieronder zien we dat hij de Caterham écht op een haar na mist. Wat een close call!
Zijn reactie: “My fault, I know…. Shouldn’t have asumed he saw me, also not with wide line taken. I apologized to him of course

Video: GT3 RS moet volle bak in de ankers op Nordschleife

Zonder Slow motion

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari FXX K Evo Mugello

Onboard bij de LaFerrari FXX K Evo in Mugello

Bimmerfest 2022

BMW’s trekken strepen na Bimmerfest 2022