in

GT4586 nu echt voor het eerst aan het driften

Zijn jullie de GT4586 al zat? Wij hopen van niet want Donut Media heeft zojuist een video online gezet waarin we Ryan Tuerck voor het eerst met zijn nieuwe speeltje zien driften.

Gebrek aan aandacht heeft de GT4586 zeker niet, het begon allemaal met de eerste keer dat de machine gestart werd, gevolgd door de eerste rijdende beelden en vervolgens kwam er nog een kerstgroet. Hongerig als we zijn naar meer beelden van deze machine hebben we al deze video’s geplaatst, maar eigenlijk waren het allemaal korte teasers. Het echte driftwerk zien we nu pas.

Op een koude decemberdag trok Ryan Tuerck naar Willow Springs om de GT4586 voor het eerst los te laten op een circuit en beelden daarvan zie je hieronder. De driftauto is niet legaal voor competitie dus veel meer dan track days en demonstraties kan Tuerck er niet mee doen, maar ach wat geeft het. Hij heeft een Ferrari-aangedreven Toyota GT86!

Video: GT4586 voor het eerst aan het driften

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Rocket Bunny NSX

Dit is de eerste Rocket Bunny Honda NSX ter wereld

Carlos Sainz crasht heftig uit Dakar 2017

Carlos Sainz crasht hard uit Dakar 2017