in

Gymkhana 8 – Exotic Playground

Kun je na zeven succesvolle Gymkhana video’s nog een achtste video produceren die wederom weet te vermaken? Het antwoord daarop is volmondig ja!

Ken Block vertrok voor Gymkhana 8 met zijn Ford Fiesta ST RX43 naar Dubai om daar dwars door de stad heen te racen. Natuurlijk zien we Ken in deel acht dezelfde kunstjes doen als voorheen, dat is misschien weinig vernieuwend maar het blijft super gaaf om te zien. Toch zitten er ook wat leuke nieuwe dingen bij. Zo zien we de Ford Fiesta ST RX43 in een dragrace tegen hypercars, drift Block om een rijdende Boeing 747 en is de supercar collectie van Dubai’s politiemacht opgetrommeld om te figureren in Gymkhana 8.

De voorgaande zeven delen (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7) zijn bij elkaar meer dan 350 miljoen keer bekeken, wat de reeks tot een van de meest succesvolle video franchises maakt op YouTube. Volgens de statistieken is deel 5 het populairst, deze is verreweg het meest bekeken met 82 miljoen views. Wat is jullie oordeel over deel 8, nog steeds gaaf om te zien of is het leuke er wel vanaf? Was deel vijf echt het beste?

Video: Gymkhana 8

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

3 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Bugatti Chiron

Een exclusieve blik op de Bugatti Chiron

Porsche 911 R

Porsche 911 R heeft wel gewoon drie pedalen