in

Hammond en May tonen hun favoriete auto aan Sebastian Vettel

De presentatoren van The Grand Tour hebben alle drie een indrukwekkende autocollectie. James May bezit meerdere Porsches, een Bentley, een Rolls-Royce, een Fiat Panda en een Ferrari 458 Speciale. Richard Hammond heeft in zijn garage een aantal auto’s van Britse makelij, zoals enkele Land Rovers, een Bentley, een Jaguar, maar ook een diverse muscle cars en natuurlijk de Opel Kadett uit de Botswana Special.

In deze promovideo voor Shell, opgenomen na de Britse Grand Prix van 2018, zijn May en Hammond op pad met hun favoriete auto’s voor een zondags ritje. James in de 458 Speciale en Richard met Oliver. Geheel toevallig lopen de heren bij een Shell benzinestation viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel tegen het lijf.

Om te helpen beslissen welke auto het beste is voor een zondags ritje, vragen ze de door Shell gesponsorde Ferrari-coureur om hulp. Drie keer raden welke auto hij kiest?

Video: The Perfect Drive

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Waanzinnige hypercars bij Supercars Club Arabia

Waanzinnige hypercars bij Supercars Club Arabia

Porsche 917 Demo Goodwood

Porsche 917 Demo op Goodwood