in

Top Gear Botswana Special

De Top Gear Botswana Special uit seizoen 10 van de populaire autoshow is een klassieker.

In deze special gaan Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May naar Botswana om een auto te kopen voor minder dan £1500, om deze vervolgens te gebruiken om van de Zimbabwaanse grens naar Namibië te rijden, een reis van maar liefst 1.600 kilometer.

Onderweg zijn er natuurlijk verschillende challenges voor de presentatoren, de Makgadikgadi zoutvlakte, time trials met “The Stig’s African cousin” en de Okavango Delta. Overleefd een van de gekochte auto’s het niet dan staat er altijd nog een Volkswagen Kever klaar als laatste redmiddel. Geen van de drie heren wil natuurlijk overstappen in de VW Kever en dus wordt er alles aan gedaan om de auto’s naar de streep te krijgen.

De Top Gear Botswana Special kun je hieronder in zijn geheel bekijken. Het laden kan soms even duren dus heb wat geduld voordat je verder zoekt!

Video: Top Gear Botswana Special

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Renault Megane RS 275 Trophy Review

Renault Megane RS 275 Trophy Review

Review van de waterstofauto Toyota Mirai

Review van de waterstofauto Toyota Mirai