in

Top Gear Season 30 Episode 4

Dit is alweer de laatste aflevering van Top Gear Season 30, na slechts 4 afleveringen. Het kortste seizoen ooit in de geschiedenis van het ‘nieuwe’ Top Gear.

Freddie, Chris en Paddy gaan de confrontatie aan met hun mannelijke midlifecrisis door de perfecte sportwagen te kopen voor ‘heren van een bepaalde leeftijd’. Natuurlijk is er een beperkt budget en dus komen de presentatoren met unieke auto’s op de proppen. Freddie heeft een TVR Chimaera gekocht, Chris een Vauxhall Monaro en Paddy komt aanzetten met een Toyota verkleed als een Ferrari.

Verderop in Top Gear S30E04 zien we de nieuwe Toyota GR Yaris, de vierwielaangedreven hatchback die doet denken aan de homologatiespecials van vroeger. Chris Harris mag deze hot hatch aan de tand voelen en is direct onder de indruk van de 261 pk sterke Toyota. Maar kan de GR Yaris hem nog steeds bekoren als er een paar échte homologatiespecials bijgehaald worden?

Video: Top Gear Season 30 Episode 4

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Op de Rollenbank - Audi A4 1.8 TFSI

Op de Rollenbank – Audi A4 1.8 TFSI

Kia Stinger spint door grote plas water

Kia Stinger spint door grote plas water