in

Het belang van auto’s in Hollywood

Auto’s zijn alom aanwezig in films, maar waarom is Hollywood zo geobsedeerd door auto’s? In deze video probeert Thomas Flight aan de hand van clips uit tientallen films uit te leggen waarom de aanwezigheid van auto’s zo belangrijk is.

In films waarin auto’s een grote rol spelen, zoals The Fast and The Furious, Baby Driver, Taxi en Overdrive, is het logisch dat deze belangrijk zijn voor het verhaal. Maar ook als auto’s geen hoofdrol spelen, zijn bepaalde scenes met auto’s zeer belangrijk voor een film. Neem The Wolf of Wall Street, Jurassic Park of Pulp Fiction, iedereen zal zich de auto’s uit deze films herinneren ondanks hun beperkte aandeel.

Ben je een echte filmliefhebber en heb je een passie voor auto’s, dan is onderstaande creatie van Thomas echt de moeite waard om te bekijken. Ga er wel even goed voor zitten want de clip duurt 12 minuten.

Video: Het belang van auto’s in Hollywood

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Volkswagen-kerkhof

Volkswagen’s Diesel-kerkhof in Californië is gigantisch

Corvette ZR1 Rollenbank

Nieuwe Corvette ZR1 op de rollenbank gezet