in

Het magische gele stuurwiel van Tanner Foust

Global Rallycross coureur, professionele drifter en voormalig Top Gear USA gastheer Tanner Foust is living the dream. Maar blijkbaar beschikt hij over magisch stuurwiel waardoor hij van voertuig naar voertuig switcht en de hoonigan kan uithangen.

Met dit gele stuurwiel in handen ben je een ‘driving god’, zoals Richard Hammond ooit riep. Foust geeft zijn Global Rallycross Beetle de sporen, drift in zijn 900 pk sterke Passat, speelt in een Polaris RZR en cruised in een Porsche 912 met een jongedame aan zijn zijde. Dit is het leven!

Foust verklaarde in een interview waarom hij deze video wilde maken. “The concept is inspired by this nerdy TV show [Quantum Leap] that I used to watch. We dreamt up an action sequence that basically gave me the chance to drive as many fun machines as possible in one video.

De video is dus gebaseerd op een TV-serie, maar in werkelijkheid scheelt het niet zoveel met het leven van Tanner Foust. Die racet ongeveer echt iedere week in een andere raceauto.

Via: Jalopnik

Video: Quantum Drift

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Formule 1 2016 - C4F1 Season Review

Formule 1 2016 – Season Review

Kleine roze Toyota Starlet heeft een beresterke turbo wankelmotor

Kleine roze Toyota Starlet heeft een beresterke turbo wankelmotor