in

Het voetenwerk van drifter Mad Mike

Nadat we eerder al de supersnelle handreflexen van Mad Mike zagen kunnen we nu kijken naar het voetenwerk van de drifter!

In de vorige video zagen we al dat Mike supersnel met zijn handen switcht tussen het stuur, de versnellingspook en de hydraulische handrem. Maar dat is slechts een deel van de handelingen, ondertussen danst hij met z’n voeten over de pedalen van de 4-Rotor aangedreven RX-7.

Mike maakt onder andere gebruik van de techniek powerclutch, waarbij de koppeling gebruikt wordt om een schok in de aandrijflijn te brengen en zo de achterwielen aan het slippen te krijgen. Vervolgens speelt hij met het gaspedaal om de drift vast te houden en zoveel mogelijk rook te produceren.

Werkelijk fantastische beelden, ze zouden alleen nog gecombineerd moeten worden met de vorige video zodat je een mooi totaalbeeld krijgt.

Video: Het voetenwerk van drifter Mad Mike

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Auto wrappen in time lapse is best fascinerend

Wrappen in time lapse is best fascinerend

Internationale Pers over zaak van der Garde

Giedo van der Garde over zaak tegen Sauber