in

Hier is de Ferrari 488 GTB Promo

Na de onthulling op de fabriek volgt nu de officiële Ferrari 488 GTB Promo waarin de we 3.9-liter twin turbo V8-motor voor het eerst echt goed horen. De promovideo focust zich op vier onderdelen die de Ferrari 488 GTB heeft “passion”, “thrill”, “desire” en “driving emotion”.

Mocht je het nog niet weten, de 488 GTB heeft maar liefst 100 pk en ruim 200 Nm koppel meer dan zijn voorganger. De sprint naar 100 kilometer per uur gaat in 3 seconden waar zijn voorganger nog 3.4 seconden nodig had. Vanuit stilstand naar 200 km/h neemt slechts 8.4 seconden in beslag, daar deed de 458 Italia 10.4 seconden over. Het is dus overduidelijk dat de 488 GTB bijzonder snel is, maar hoe zit het met het uiterlijk?

De Ferrari 488 GTB is in principe een sterk gefacelifte 458 Italia, waarbij vooral de extra luchtinlaten in het oog springen. Hij oogt ook wat stoerder en breder dan de gladde, slanke 458 Italia. Vinden jullie dat Ferrari de juiste richting is op gegaan met een sterke facelift of hadden ze iets heel anders moeten ontwerpen? Laat het ons weten!

Video: Ferrari 488 GTB Promo

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Luister eens naar de glorieuze V10 van de Huracán GT3!

Luister eens naar de glorieuze V10 van de Huracán GT3!

Dit was de eerste test van Ken Block met de Hoonicorn

Dit was de eerste test van Ken Block met de Hoonicorn