in

Hierdoor krijgen Londenaren hekel aan Supercars

Spotter Shmee filmde twee Lamborghini Aventadors in een extreme rev battle, inclusief de welbekende vuurspuwende uitlaat van de Aventadors.

Deze twee Lamborghini Aventadors brachten een bezoek aan het Londense warenhuis Harrods toen ze besloten om hun rit bijzonder luidruchtig voort te zetten. Het is een van de meest immense rev battles die Shmee ooit heeft gefilmd, deze V12 supercars zijn overigens gehuurd bij een verhuurbedrijf. Blijkbaar konden deze Arabieren hun supercars niet over laten vliegen, dan maar huren toch.

Hoewel het geluid van twee Aventadors bijzonder fraai is snappen wij wel enigszins dat sommige Londenaren een hekel krijgen aan supercars, als je de gehele zomer dit soort patsende gasten voor je deur hebt word je daar op een gegeven moment wel simpel van, getuige deze, deze en deze video. Zeggen jullie het maar, cool of kinderachtig?

Video: Londenaren krijgen hekel aan supercars

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Jay Leno's Garage - Chevrolet Camaro Z28

Jay Leno’s Garage – Chevrolet Camaro Z28

De Ultieme Old School Supercars Test

De Ultieme Old School Supercars Test