in

HKS test al nieuwe onderdelen voor de Toyota Supra Mk5

Terwijl sommige media voor de eerste keer in de Toyota Supra Mk5 mochten plaatsnemen, testte HKS al nieuwe onderdelen voor de Japanse sportauto.

De test vond plaats op de beroemde Gunsai Touge en HKS schakelde niemand minder dan Manabu Orido in om de nieuwe onderdelen te testen. Orido bezit meerdere Supra’s van de vorige generatie en wordt gesponsord door HKS in zijn raceactiviteiten, logisch dus dat hij de ontwikkeling leidt voor onderdelen van deze langverwachte auto.

HKS had een nieuw uitlaatsysteem, nieuwe instelbare veren en een set witte Advan Racing GT-velgen bij zich. Daarnaast was Yokohama aanwezig om de Supra te voorzien van verschillende soorten rubber, in plaats van de standaard Michelin-banden.

Het is de bedoeling dat HKS hun eerste lijn met onderdelen presenteert tijdens de Tokyo Auto Salon 2020, een paar maanden nadat de officiële verkoop is gestart in Japan.

Video: HKS test nieuwe onderdelen voor de Toyota Supra Mk5

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Politieauto geraakt door trein

Politieagent wacht niet tot het rode licht gedoofd is bij spoorwegovergang

660 pk Audi TT RS

Luister naar de heerlijk brul van deze 660 pk Audi TT RS