in

Hoe goed kennen Lando en Carlos elkaar?

Bij Red Bull Racing waren Daniel Ricciardo en Max Verstappen drie jaar lang elkaars teamgenoten. De Australiër en de Nederlander vormden het leukste duo van de paddock, met hilarische dubbelinterviews, acties en quizzes.

Nu Ricciardo vertrokken is naar Renault heeft Max de Fransman Pierre Gasly als teamgenoot. De twee kennen elkaar nog vanuit de karting en hoewel ze prima met elkaar overweg kunnen, is Gasly niet zo’n lolbroek als Ricciardo.

McLaren heeft met Lando Norris en Carlos Sainz twee talentvolle coureurs in huis die ook nog eens goed met elkaar overweg kunnen. Daar maakt het Britse team handig gebruik van, steeds vaker worden Norris en Sainz ingezet voor gezamenlijke activiteiten die erg lijken op die van Red Bull Racing.

De twee McLaren-coureurs zijn nu een half jaar teamgenoten en dus werd het tijd voor een quiz. Hoe goed kennen Lando en Carlos elkaar?

Video: Hoe goed kennen Lando en Carlos elkaar?

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Post Race Pressconference Hongarije

Hamilton, Verstappen en Vettel geven zichzelf cijfers

Fiat Tempra SW 1.9 TD met 519.977 km

Klokje Rond – Fiat Tempra SW 1.9 TD met 519.977 km