in

Hollywood Car Films – Mercedes-AMG C63 Black Series

Hollywood Car Films is een nieuw automotive kanaal op YouTube, het doel van HCF is om hun passie en enthousiasme voor auto’s op een Hollywood manier over te brengen op de kijker. Zie het een beetje als een combinatie van Format67 en DRIVE, prachtige filmische beelden gecombineerd met een leuke presentatrice die jou iets verteld over de eigenschappen van de auto.

In de eerste video, alweer 6 maanden geleden, zagen we hoe Hollywood Car Films de BMW E60 M5 op een prachtige manier aan ons presenteerde. De tweede video had wat ons betreft wel iets sneller online mogen komen, maar uiteindelijk is het wel weer een top review geworden. In deze video van HFC zien we de Mercedes-AMG C63 Black Series, die we ook al zagen in video’s van DRIVE, Motor Trend, op Laguna Seca, en in een paar promovideo’s.

De Mercedes-AMG C63 Black Series is “Terrifying, awesome, and raw all in one. More animal than machine” aldus Hollywood Car Films. Met zijn 6.2-liter V8 en 517 pk, 620 Nm koppel zit daar wel een kern van waarheid in, hoe dat zich uit zie je onderstaande review. Geloof ons, die wil je  niet missen!

Video: Mercedes-AMG C63 Black Series

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Adrian Newey Test Eigen Formule 1 Auto's

Adrian Newey Test Eigen Formule 1 Auto’s

Hillclimb en Formule 3000

Hillclimb en Formule 3000 is een angstaanjagende combinatie