in

Honda Civic boort zich achterin Ford Focus ST op Circuit Zandvoort

Op Circuit Park Zandvoort vond gisteren AutoMaxx Streetpower plaats, een evenement voor liefhebbers van getunede auto’s. Op het programma stonden onder andere Show Battles, Rev Battles, Burnout Madness, Dutch Time Attack, Dragracing en vrij rijden voor bezoekers.

Net als in de rest van Nederland waren de weersomstandigheden in Zandvoort zeer regenachtig, geen ideale dag dus om het asfalt van het legendarische circuit in de duinen te. De eigenaar van deze Ford Focus ST koos er toch voor om één keer op het circuit te rijden en werd vervolgens bij het aanremmen voor de Audi S-bocht van achteren aangereden door een Honda Civic.

Zoiets is natuurlijk ongelooflijk klote, maar dat is het risico als je gaat racen op een circuit. De verzekering zal niets vergoeden en ook al ligt de schuld niet bij de Ford-bestuurder, de Honda-bestuurder zal niets betalen. Op het circuit is iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen schade.

Iedereen bedankt voor de tips!

Video: Honda Civic boort zich achterin Ford Focus ST

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

IndyCar 2019 - St. Petersburg Highlights

IndyCar 2019 – St. Petersburg Highlights

Martin Brundle's enorme crash tijdens de 1996 Australian GP

Martin Brundle’s enorme crash tijdens de 1996 Australian GP