in

Hoovies Garage heeft de meest onbetrouwbare M5 gekocht voor $6.500

Tyler Hoover moet wel bakken met geld verdienen met zijn YouTube-kanaal, want hij verliest jaarlijks tienduizenden zo niet honderdduizenden dollars met het kopen van goedkope sportauto’s en supercars. Het doel is altijd het goedkoopste exemplaar vinden in de Verenigde Staten, opknappen en verkopen met winst. Maar zoals hij in de intro van deze video uit de doeken doet, heeft hij nog geen één BMW met winst kunnen verkopen.

Zijn laatste aanwinst is een 2007 BMW M5 die hij gekocht heeft voor $6500. Natuurlijk zijn er gebreken aan de E60, die Tyler beschrijft als de “most unreliable BMW ever made”. De SMG-versnellingsbak schakelt niet lekker, het check motor lampje blijft branden en de motor lekt enorme hoeveelheden olie.

De BMW heeft 160.000 kilometer gereden en Tyler wil maximaal $6500 aan de E60 M5 besteden om alle problemen te verhelpen. Dat is een zeer ambitieus doel!

Video: De goedkoopste BMW E60 M5 van de U.S.

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Zo ziet 300 kmh eruit in de Lamborghini Urus

Zo ziet 300 km/h eruit in de Lamborghini Urus

Man bouwt Formule 1-auto van karton

Man bouwt Formule 1-auto van karton