in

Horner bespreekt duel Verstappen vs Hamilton in Brazilië

Christian Horner, teambaas van Red Bull Racing, stelde na afloop dat er geen maat stond op de snelheid van de Mercedes. Hoewel zijn coureurs na de eerste ronde op plek 1 en 2 lagen, finishte ze de Grand Prix van Brazilië op plek 2 en 4.

Max Verstappen reed lange tijd aan de leiding tijdens de Grand Prix van Brazilië, maar kon Lewis Hamilton uiteindelijk niet achter zich houden. De eerste serieuze aanval kon Max nog afslaan door Lewis wijd te duwen, maar de tweede aanval had Hamilton zoveel meer snelheid dat de Nederlander kansloos was.

Hoewel de Sky-presentatoren vonden dat de actie van Max bestraft had moeten worden, was Horner het daar niet mee eens. De Red Bull-teambaas schaarde zich achter het besluit van de FIA en noemde het ‘hard racing’ onder het motto ‘let them race’. Het complete interview dat Horner gaf aan Sky Sports zie je hieronder!

Video: Horner bespreekt duel Verstappen vs Hamilton in Brazilië

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Verstappen blikt terug op GP Brazilië bij Sky Sports

Verstappen blikt terug op GP Brazilië bij Sky Sports

Toto Wolff interview GP Brazilie

Toto Wolff bespreekt zege in GP Brazilië bij Sky Sports