in

‘I Am Paul Walker’ – Full Documentary

Bijna vijf jaar geleden overleed Paul Walker tijdens een noodlottige crash met een Porsche Carrera GT. Walker zat als passagier in de Porsche, naast zakenpartner en vriend Roger Rodas met wie hij Always Evolving runde en een indrukwekkende garage had.

Walker brak wereldwijd door als hoofdrolspeler Brian O’Conner in The Fast and the Furious franchise, maar naast acteur was hij ook een fervent surfer, racer en buitenmens. In 2010 startte hij een liefdadigheidsinstelling genaamd Reach Out Worldwide, naar aanleiding van de aardbeving in Haïti. De dochter van Paul, Meadow Walker, richtte in 2015 de Paul Walker Foundation op om zo zijn passie voor de oceaan, het redden van dieren en het helpen van mensen voort te zetten.

In de documentaire ‘I Am Paul Walker’ horen we van zijn familie, vrienden en collega’s wat voor persoon Paul was als de camera’s uit stonden. Daarnaast krijgen we nooit eerder vertoonde privéopnames en beelden van achter de schermen te zien. De documentaire staat inmiddels op YouTube en dus ook op Autostrada.TV, wacht echter niet te lang met kijken want voor je het weet is de video verwijderd.

Video: ‘I Am Paul Walker’

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari 512S Modulo

Ferrari 512S Modulo na restauratie gespot op de weg

Motordieven aangepakt door Fiesta-bestuurder

Motordieven aangepakt door Fiesta-bestuurder