in

Cody Walker en een Toyota Supra bij Jay Leno’s Garage

In de nieuwste aflevering van Jay Leno’s Garage ontvangt de voormalig presentator van de Tonight Show de jongste broer van Paul Walker, Cody, om te praten over auto’s en de stichting van Paul.

De 29-jarige Cody Walker heeft een van de favoriete auto’s van zijn oudere broer meegenomen, een (JDM) Toyota Supra uit 1993 aangedreven door een twin turbo 3.0-liter zes-in-lijn gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. Hoe gaaf de Supra ook is, deze video gaat meer over Paul’s stichting ‘Reach Out Worldwide’ en de ‘In Memory of Paul Meeting’ op 20 mei in Santa Clarita, Californië. Daarnaast is Jay overduidelijk ook geen expert op het gebied van JDM’s dus misschien is het maar goed dat de Supra niet centraal staan.

Paul Walker overleed in 2013 op 40-jarige leeftijd na een dodelijk ongeluk met een Porsche Carrera GT. Destijds waren de opnames van Furious 7 nog bezig, broers Cody en Caleb hebben uiteindelijk de laatste scenes gespeeld om de rol van Brian O’Conner in de franchise af te sluiten.

Video: Cody Walker en een Toyota Supra

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

24H Nürburgring 2018 Highlights

24H Nürburgring 2018 Highlights

300.000 km in een Smart ForTwo 

Klokje Rond – Deze man reed bijna 300.000 km in een Smart ForTwo