in

Fast & Furious Tribute to Paul Walker

De dood van acteur en autoliefhebber Paul Walker heeft veel los gemaakt in de auto- en filmcommunity. De 40-jarige acteur kwam op 30 november om het leven bij een zeer zwaar ongeluk met een Porsche Carrera GT, waar hij als passagier in zat. De bestuurder en zakenpartner van Walker, Roger Rodas, kwam eveneens om het leven.

Walker speelde in alle zes films van The Fast & The Furious en was bezig met de opnames van deel zeven. Hij was een echte autoliefhebber die 20-30 auto’s in bezit had en zelfs een raceshop runde genaamd Always Evolving.
Universal Studios besloot afgelopen woensdag om de opnames voor onbepaalde tijd stil te leggen zodat iedereen de dood van Paul Walker kan verwerken en de studio kan beslissen over het verdere verloop van Fast & Furious 7.

Het team achter Universal’s succesvolle franchise heeft een Paul Walker Tribute video vrijgegeven op de officiële YouTube-pagina ter nagedachtenis aan de 40-jarige acteur.

Video: Tribute to Paul Walker

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW M3 DTM Getest Door Harris

BMW M3 DTM Getest Door Harris

Subaru Impreza 22B STI Review

Subaru Impreza 22B STI Review