in

Jenson Button blikt vooruit op Formule 1 2019

Over een paar weken gaat de eerste Formule 1-wintertest van start in Barcelona en voormalig wereldkampioen Jenson Button denkt dat het een interessant jaar wordt.

Het vooruitzicht dat de nieuwe Red Bull-Honda de strijd aan kan gaan met Mercedes en Ferrari in het gevecht om de wereldtitel is een van de meest besproken onderwerpen deze winter, en Button gelooft dat het noodzakelijk is voor de carrière van Verstappen dat Honda een succesvolle motor bouwt.

It’s tricky with Max. He’s always moving forward and he’s always looking for something else. He jumps into a Red Bull and he wins his first race,” vertelde Button aan Sky Sports. “This year is a really important year for him to keep it moving. He has to be fighting for the championship or l think he will start asking questions about where he should be in the future.

Naast de Honda-motor voor Red Bull Racing zijn er nog veel meer interessante dingen om naar uit te kijken. Reglementenwijzigingen, Gasly en Leclerc die naar topteams verhuizen, Norris en Russell die hun debuut maken. Kortom, genoeg te bespreken.

Video: Jenson Button blikt vooruit op Formule 1 2019

Jenson Button blikt vooruit op Formule 1 2019

Wat vond je van deze video?

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *