in

Idioot stopt midden op de snelweg om afslag te pakken

De bestuurder van deze witte auto moest per se de afslag nemen op de Changchun-Shenzhen Expressway. Omrijden was blijkbaar geen optie en dus besloot deze idioot midden op de snelweg te stoppen, met alle gevolgen van dien.

Alsof stoppen op de snelweg nog niet dom genoeg is, doet de bestuurder dit ook nog op een dusdanige manier dat beide rijstroken deels geblokkeerd zijn. Beide vrachtwagenchauffeurs deden een behoorlijke inspanningen om te voorkomen dat ze de auto zouden raken, maar zijn hier uiteindelijk zelf de dupe van. De eerste truck slaagt erin om de auto te ontwijken, maar de topzware truck kon dit soort manoeuvres niet aan viel om. De andere vrachtwagen weet op tijd te stoppen, maar schaart in het proces en scheurt een van de brandstoftanks.

Volgens de beschrijving bij de video is de bestuurder van de witte sedan opgespoord door de autoriteiten, maar er wordt niet vermeld hoeveel stokslagen de bestuurder heeft gekregen.

Video: Idioot stopt midden op de snelweg

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Kei Miura Rocket Bunny EG6 Civic

De oprichter van Rocket Bunny rijdt in deze Civic EG6

Teslonda acceleratie

De Tesla-Powered Honda Accord doet 0-96 km/h in 2.48 sec