in

In beslag genomen Ferrari 458 Spider vernietigd

Deze in beslag genomen Ferrari 458 Spider werd vorig jaar vernietigd, inmiddels zijn we een aantal maanden verder en heeft de eigenaar van de witte supercar de pijnlijke beelden online gezet. Hij claimt dat de politie geen recht had om zijn Ferrari in beslag te nemen en te vernietigen.

De supercar was eigendom van de 30-jarige Zahid Khan, een zakenman die in 2016 enkele huurders uit zijn panden had geforceerd. Nadat drie van de zes aanklachten tegen hem waren vastgesteld, werd Khan veroordeeld tot 150 uur taakstraf. Khan ging in hoger beroep en toen hij arriveerde voor de hoorzitting, parkeerde hij zijn Ferrari op de stoep van Birmingham Crown Court. De politie nam de Ferrari hierop in beslag omdat de 458 Spider niet verzekerd was en men dacht dat de auto gestolen was. Iets wat onlangs ook al zagen gebeuren bij een 458 Speciale Aperta.

Zahid Khan heeft op YouTube een verklaring geschreven, maar dat is een warrig verhaal en zonder leestekens moeilijk te begrijpen. Het komt er in ieder geval op neer dat volgens hem de Ferrari wel verzekerd was en dat de auto achter zijn rug om is vernietigd.

Video: In beslag genomen Ferrari 458 Spider vernietigd

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Light-Car-Company-Rocket

Jay Leno’s Garage – Light Car Company Rocket

Subaru WRX Hatchback

Man maakt hilarische video om zijn Subaru WRX te verkopen