in

Inhaalactie Verstappen op Hamilton met boordradio

Met nog vijf ronden te gaan had Verstappen het gat naar Hamilton gedicht, mede doordat de Brit even wijd was gegaan. Met behulp van DRS ging de Nederlander voor de vierde bocht buitenom bij de Mercedes en nam zo de leiding over in de Grand Prix van Bahrein. Maar omdat hij dit buiten de baan deed, moest Max de positie terug moest geven aan Hamilton

Verstappen gaf de positie na een paar bochten terug, maar kon daarna geen aanval meer plaatsen bij de regerend wereldkampioen. Zodoende was het toch weer Lewis Hamilton die er met de winst vandoor ging, terwijl de Red Bull-coureur in alle vrije training én de kwalificatie de snelste was geweest. Uiteindelijk finishte Verstappen een paar tienden achter Hamilton als tweede.

Hieronder zien we de inhaalactie van Verstappen op Hamilton, vanuit beide bolides en met beide boordradio’s. We horen dat Lewis direct aangeeft dat Max hem buiten de baan inhaalde, waarna de Nederlander al snel te horen krijgt dat hij de positie terug moet geven. Terecht op niet?

Daarnaast zien we de analyse van Sky Sports.

Video: Inhaalactie Verstappen op Hamilton met boordradio

Inhaalactie Verstappen op Hamilton met boordradio

Wat vond je van deze video?

-2 Points
Upvote Downvote

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *