in

Inhaalactie Verstappen op Rosberg + Interviews

Voor de tweede race op rij en voor de derde keer in zes race stond Max Verstappen op het podium. Het voelt eigenlijk al heel normaal, alsof het vanzelfsprekend is dat Verstappen meedoet om de podiumplekken. Dat is het natuurlijk niet maar sinds zijn overstap naar Red Bull, zes races geleden, heeft Max na Lewis Hamilton de meeste punten behaald in het kampioenschap.

Gisteren vertrok Max Verstappen vanaf een derde startplek, hiermee verbrak hij het record wat Jan Lammers 36 jaar lang in handen had met zijn 4e startplek voor de Grote Prijs van de Verenigde Staten op Long Beach. Op een halfnatte baan was de Red Bull-coureur duidelijk sneller dan Rosberg en passeerde hem buitenom bij Ricketts. Uiteindelijk zou Rosberg op een droge baan Verstappen weer weten te passeren maar omdat de Duister illegale tips kreeg van zijn team wat betreft een versnellingsbakprobleem, ontving hij 10 seconden straftijd en zakte terug naar de derde plaats, achter de Nederlander.

Hieronder de inhaalactie van Verstappen op Rosberg plus een interview met Ziggo Sport en een korte analyse van Sky Sports.

Video: Inhaalactie Verstappen op Rosberg + Interviews

Andere camerahoek

Interview Ziggo

Inhaalactie Verstappen op Rosberg + Interviews

Wat vond je van deze video?

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *