in

Interview Max Verstappen na zege GP Duitsland

Max Verstappen heeft een werkelijk sensationele GP van Duitsland op zijn erelijst bijgeschreven. Dit was zo’n race die iedere fan zich jaren na dato nog zal herinneren. Regen, favorieten die hun Waterloo vonden, safety cars, underdogs die ineens op podiumkoers lagen, het zat er allemaal in.

Dat Max Verstappen uiteindelijk zijn tweede race van het seizoen wint is natuurlijk fantastisch, helemaal gezien zijn slechte start en 360 graden spin na de switch naar de medium band. “Het is fantastisch om uiteindelijk te winnen, maar het was best verraderlijk vandaag. Je moest echt enorm gefocust zijn“, verklaarde Verstappen tegenover Martin Brundle voorafgaande aan de podiumceremonie.

De 21-jarige Red Bull-coureur heeft nu zeven Grand Prix gewonnen en dit zal ongetwijfeld een van de mooiste zijn uit zijn carrière. Hieronder horen we de reactie van Max tijdens de nabeschouwing van Sky Sports.

Video: Interview Max Verstappen na zege GP Duitsland

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Daniil Kvyat interview Ziggo Sport

Blije Kvyat staat Jack Plooij te woord na GP Duitsland

Charles Leclerc pijnlijke boordradio

Charles Leclerc’s pijnlijke boordradio + Interview na GP Duitsland