in

Dit is de Alfa Romeo Sauber C37

Middels onderstaande video presenteerde Alfa Romeo Sauber als vierde Formule 1-team haar bolide voor 2018. Net als de afgelopen drie seizoenen heeft Marcus Ericsson een stoeltje en dit jaar krijgt hij wederom een sterke teamgenoot, Formule 2-kampioen Charles Leclerc.

De belangrijkste verandering voor het team uit het Zwitserse Hinwil is ongetwijfeld de nieuwe Ferrari-krachtbron waarmee men in 2018 gaat rijden. Vorig jaar moest men nog met een motor uit 2016 rijden maar dankzij de nieuwe partnerschap met Alfa Romeo beschikt het team dit jaar over gloednieuwe motoren.

Net als bij de andere 2018-bolides heeft de Alfa Romeo Sauber C37 een kleinere haaienvin en is vooral het gedeelte rondom de barge boards en de sidepods flink veranderd. Op de C37 prijken ook een aantal nieuwe sponsoren, Richard Mille, Carrera, Claro en Kappa.

Het team is al aanwezig in Barcelona en zal naar alle waarschijnlijk nog een filmdag houden op Circuit de Barcelona-Catalunya.

Video: Alfa Romeo Sauber C37

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Red Bull RB14 op Silverstone

Red Bull RB14 op Silverstone

Alfa Romeo 156 JTD

Deze Alfa Romeo 156 reed al 610.754 km